Arrangementer

2019

Generalforsamling
Mandag 4. marts 2019 på FREDERIKS DAGCENTER

Efter generalforsamlingen vil der blive vist foto fra vores tur til Grønland i sommeren 2018, ligesom der vil være ostebord og rødvin.
Som sædvanlig slutter vi med lotteri med fine præmier, skænket af vore lokale sponsorer og rejsegavekort udsat af rederierne Smyril Line og Fjord Line. Vi håber på det sædvanlige store fremmøde, hvor vi mødes til en hyggelig aften

Gallaaften i DR koncerthus

i København
Mandag d. 15. april (mandag efter palmesøndag)

I anledningen af, at hovedforeningen af Norden næste år fejrer 100 års jubilæum, inviterer man medlemmerne til en Nordisk Gallaften i DR.`s nye koncerthus  mandag den 15. april. (mandag efter Palmesøndag)

Skive, Viborg og Karupafdelinger har gået sammen om at arrangere en dagtur til København, hvor man om aftenen kommer ind til stort nordisk gallashow i det flotte koncerthus, som de fleste jyder kun har set i TV èt. Det bliver et show, der indeholder nordiske kunstnere lige fra Jazzmusikere, komikere og over til madkunstnere. Alt i største nordisks tegn. Showet starter kl. 20 om aftenen og er færdig kl.22.30.

For at begunstige medlemmerne af foreningen har man besluttet, at billetpriser er særdels favorable for dem. Derfor har de 3 afdelinger i Midtjylland gået sammen om en bustur, der starter midt på dagen i Skive, kører over Viborg og Karup, og inden showet starter, har man fået noget at spise et sted på Sjælland.

Allerede nu skal medlemmerne bestille billetter over 

​https://billet.drkoncerthuset.dk/webshop/webticket/seatmap?eventId=95170&el=true

Alle må gå den vej. Prisen bliver for billet, bus til København og 2 retter 750 kr. Når man har bestilt billet og betalt den, så bedes man melde sig til lokalafdelingen og give besked. Der vil så i god tid blive sendt yderligere information ud såvel om afgangs-og hjemkomsttider og påstigningssteder.

Der er kun 50 pladser, og da det er først til mølle-princippet, der gælder her, så skal man beslutte sig hurtigt.

Jann Rasmussen

Formand for Karupafdelingen.

Forårsudflugt til Miniregnskoven i Hald Ege
(for medlemmer)

Onsdag 15. maj 2019 kl. 19

Læs mere i Luren (side 7)